Răzvan Danciu, prima apariție TV după întoarcerea de la Survivor. Ce a spus despre Jorge și Kamara

31 Ianuarie 2023, 16:33


	Răzvan Danciu, prima apariție TV după întoarcerea de la Survivor. Ce a spus despre Jorge și Kamara
Autor: Diana Oprea

A făcut parte din echipa Războinicilor, dar după trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană a fost propus spre eliminare. Răzvan Danciu a primit mai puține voturi din partea telespectatorilor decât Codruța Began și Andrei Neagu, drept urmare a părăsit competiția. Astăzi, fostul concurent a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit mai multe detalii despre experiența Survivor. 

Răzvan Danciu a recunoscut că l-a deranjat atitudinea lui Jorge, concurent în echipa Faimoșilor: 

„E educat, dar nu mă lăsa să vorbesc. Când m-a întrebat ceva domnul Dan, el m-a întrerupt. Mi s-a părut că a avut niște reacții deplasate.(...) Ne-am împăcat în ultima zi de exil”. 

Fostul concurent, căruia fanii emisiunii i-au dat porecla „Efectiv” a spus că îl consideră pe Kamara cel mai slab de la Faimoși. Mai mult, a declarat că din momentul în care s-a alăturat tribului Faimoșilor, au început certurile. 

În emisiunea La Măruță, Răzvan Danciu a povestit mai multe despre viața personală. 

„Eu sunt la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (nr. în București). Am studia în Italia, unde am mers alături de părinții mei, la vârsta de 9 ani. Acolo am făcut generala, liceu. Aici în țară o am pe bunica, dar este departe. Eu sunt singur în București. 

După toate experiența de la Survivor, Răzvan spune că va rămâne în București și își va continua studiile. 

„Survivor m-a călit foarte mult. Trei săptămâni acolo fac cât trei luni”, spune el. 

Vezi materialul video de mai jos ce a povestit Răzvan Danciu despre experiența de la Survivor, dar și despre părinții lui


 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies