• Emisiuni
  • La Măruță
  • Reacția Oanei Lis după ce a cerut ajutorul oamenilor: Știu că mulți m-au judecat, pentru că nu am bani strânși

Reacția Oanei Lis după ce a cerut ajutorul oamenilor: Știu că mulți m-au judecat, pentru că nu am bani strânși

În ultimele luni, Oana Lis a trecut prin momente grele. Ea a anunțat pe rețelele de socializare faptul că partenerul ei de viață, Viorel Lis, nu mai poate merge de unul singur și că starea lui de sănătate se înrăutățește. Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Oana a povestit mai multe despre situația în care se află acum. 

„Trecem printr-o perioadă foarte grea. S-a agravat foarte mult situația, în sensul că nu mai pot să-l scot din casă, că nu mai e deplasabil. Asta mi-a dat viața peste cap, pentru că e total dependent de mine. E foarte greu, dar în același timp, credința, Dumnezeu îmi dă putere să merg mai departe”, spune Oana Lis. 

Oana Lis a ținut să le mulțumească oamenilor care au ajutat-o cu bani. 

„Mulțumesc oamenilor care m-au ajutat și au donat. Au fost și oameni de bine. Acum i-au mai trecut durerile. Sunt multe boli puse una peste alta...da cum să zic...putea fi și un bărbat care să aibă 40 de ani, să facă accident de mașină și să rămână paralizat, oricum nu l-aș fi părăsit. Nu are legătură cu vârsta. Aici e vorba de boală. El e familia mea, e soțul meu, trebuie să fiu alături de el, îl iubesc și așa cum este”, a mărturisit Oana. 

Oana Lis consideră că unii oameni au judecat-o pe nedrept. 

„Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin”. 
 

Află din materialul video de mai sus ce farsă i-a făcut Viorel Lis partenerei sale de viață și care a fost reacția ei. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni