• PRO TV
  • Robert Downey Jr, schimbare neașteptată de look! Starul din Iron Man se pregătește pentru un nou rol

Robert Downey Jr, schimbare neașteptată de look! Starul din Iron Man se pregătește pentru un nou rol

Robert Downey Jr, schimbare neașteptată de look! Starul din Iron Man se pregătește pentru un nou rol

Robert Downey Jr și-a uimit fanii și colegii de breaslă când a apărut la un eveniment Los Angeles. Starul din Iron Man s-a tuns la chelie, iar acum este greu de recunoscut. 

Actorul în vârstă de 57 de ani a venit însoțit de Susan, soția sa, la  Premiile Guvernatorului de la Fairmont Century Plaza, Los Angeles.



Există un motiv pentru care Robert Downey Jr a renunțat la părul său cel bogat. Actorul se pregătește pentru noul său rol din filmul HBO ”The Sympathizer”.

Judecând după ultimele apariții, se pare că actorul a adoptat și un stil vestimentar îndrăzneț. Acum poartă costume colorate și ochelari asortați.

Robert Downey Jr o apreciază enorm pe soția sa și o numește „miracolul din viața sa”

După o primă căsnicie ratată din cauza drogurilor, al doilea loz tras de actor a fost câştigător. A fost „miracolul care l-a salvat pe Downey Jr“. Aşa mai este cunoscută Susan, cea de-a doua soţie a actorului, potrivit okmagazine.ro

Sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună un băiat și o fată. Robert Downey Jr și Susan Levin s-au întâlnit la foarte scurt timp după ce actorul petrecuse un an în închisoare şi apoi urmase un tratament de reabilitare din cauza dependenţei de droguri.

Între 1996 şi 2001, Downey Jr fusese arestat de mai multe ori pentru deţinere de substanțe interzise. În cele din urmă iubirea l-a salvat. Susan a fost singura care a ştiut să-l ghideze pe drumul cel bun. Dincolo de familie, cei doi colaborează excelent şi pe plan profesional de ani buni, după ce şi-au înfiinţat casa de producţie Team Downey. 

După aproape 20 de ani de când s-au cunoscut, Robert și Susan par la fel de îndrăgostiți. Actorul se poartă ca un gentelman, de fiecare dată când sunt văzuți în public. 

 


Sursă foto: Getty Images
Vezi și: Theo Rose, despre viitoare ei familie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni