• Emisiuni
  • La Măruță
  • Romică Țociu a trecut prin cele mai grele zile din viața lui. Nepoțelul său de doi ani și jumătate, la un pas de moarte

Romică Țociu a trecut prin cele mai grele zile din viața lui. Nepoțelul său de doi ani și jumătate, la un pas de moarte

Deși și-a păstrat zâmbetul și chiar râsul molipsitor, Romică Țociu a trecut prin cele mai grele momente din viața lui. 

Mai precis, nepotul său, Filip, a înghițit două bile magnetice, provenite de la un joc care nu era adecvat vârstei sale. Din păcate,  a ajuns în stare critică pe mâna medicilor.
 
„Filip, nepotul meu, de doi ani și jumătate, din neatenție, nu știu cum s-a întâmplat, a înghițit două bile metalice, care erau și magnetice.Două bile magnetice, care i-au perforat stomacul. Jocul ăla e foarte periculos. Cei care îl cumpără trebuie să fie foarte atenți, pentru că bilele astea fac ravagii. Era un joc unde trebuia să construiești și foloseai și bilele pentru asta.”
 
„Eram în America și Filip avea niște zile în care nu se simțea bine. Tot ce mânca vomita. Și unde s-a dus peste tot, ziceau că are enterocolită. Făcea ecografie, era palpat și mergea la super clinici. Nimeni nu a constatat că este foarte grav ce se va întâmpla pe viitor dacă nu se intervine.(...) Medicul care l-a îngrijit a zis că putea să fie foarte rău."



 

"Ultima dată, când i s-a făcut rău, rău, s-au dus la o clinică și medicul a zis să-i facă și o radiografie, pentru că la ecografie nu se vede nimic. Starea lui de sănătate se deteriorase foarte rău. Bilele alea s-au unit. Una s-a dus în colon, una în intestin. Și ele s-au atras una pe cealaltă și au strâns tot. (...) Să îi dea Dumnezeu sănătate medicului care s-a gândit să îi facă radiografie." 
 
"A fost o operație foarte grea, trei ore și jumătate. A rezistat cu toate că avea o stare destul de rea.  Ajunsese aproape de șoc septic. El avea acolo infecție și n-a făcut temperatură, asta i-a indus în eroare pe ceilalți medici.”
 
„A ieșit de la reanimare, e bine, bea apă. Am plâns de m-am rupt, e sufletul meu. Noi ne rugam, ce să facem? (...)Eu îmi iubesc toți copiii, dar Filip e sufletul meu. Am mai trecut prin momente grele, dar nu ca ăsta. Nu mă gândeam vreodată că o să trec prin asta. Îi doresc sănătate și lui și Ligiei. (...) A ieșit de la reanimare, i-au scos furtunelele, toate funcțiile i s-au reluat. Putea să fie foarte rău. Acum e bine.”
 
Filip este nepoțelul lui Romică Țociu, băiatul fiului său, Cătălin, căsătorit în toamna anului trecut cu Ligia. 
 

FOTO: ROMICĂ ȚOCIU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni