• PRO TV
  • Roxana Ciuhulescu a fost cat pe ce sa manance arici de mare in vacanta din Grecia

Roxana Ciuhulescu a fost cat pe ce sa manance arici de mare in vacanta din Grecia

Roxana Ciuhulescu a fost cat pe ce sa manance arici de mare in vacanta din Grecia

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor de la Sport.ro, a petrecut de curand o vacanta scurta dar foarte relaxanta in nordul Greciei, la Kavala. O verisoara draga sotului ei care locuieste acolo i-a influentat in alegerea acestei locatii mai putin cunoscute.

Alaturi de fetita sa, de sot, si de baietelul acestuia, s-au bucurat de soarele arzator, apa limpede si plajele cu nisip fin. In afara de toate acestea, Roxana a fost incantata de faptul ca a putut exersa limba greaca, pe care a studiat-o in copilarie la scoala elena. 

"A fost un prilej bun ca Ana sa faca ‘cunostinta’ cu echipamentul primar de scufundari si i-a placut la nebunie", a declarat mandra Roxana, care este ea insasi o impatimita a acestui sport.

Prezentatoarea emisiunii promotor le-a cumparat copiilor o plasa de pescuit si a glumit spunandu-le ca ceea ce vor pescui, aia vor si manca. "Distractia maxima a venit cand au prins cu plasa un arici de mare pe care dupa ce l-au studiat cu atentie, l-au eliberat", povesteste amuzata Roxana Ciuhulescu. Intr-un final, tot s-au delectat cu peste si fructe de mare, insa la taverna preferata din portul orasului, nu din "productia proprie".

Roxana si familia ei au avut noroc, caci in perioada petrecuta acolo au avut loc si serbarile orasului. De asemenea au participat si la slujba tinuta de ziua Sfintilor Petru si Pavel la cea mai mare si aglomerata biserica din Kavala. 

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni