• PRO TV
  • Ruby a distribuit un link OnlyFans! Ce a vrut să le arate artista fanilor de pe Instagram

Ruby a distribuit un link OnlyFans! Ce a vrut să le arate artista fanilor de pe Instagram

Ruby a distribuit un link OnlyFans! Ce a vrut să le arate artista fanilor de pe Instagram

Ruby, una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc, și-a uimit fanii de pe rețelele sociale, asta după ce a distribuit un link cu numele unui site pentru adulți. Ce a vrut să le arate cântăreața, de fapt, tuturor urmăritorilor.

La 32 de ani, Ruby se poate lăuda din toate punctele de vedere. În primul rând, are mult succes în carieră, dat fiind faptul că se implică în diferite proiecte care îi aduc sume importante de bani. Mai mult decât atât, are milioane de fani care o urmăresc în fiecare zi, așteptând cu sufletul la gură să vadă ce piese noi lansează. 

În urmă cu scurt timp, artista a distribuit pe contul ei personal de Instagram un link cel puțin suspect, care în mod obișnuit face trimitere către un site pentru adulți, iar următitorii ei au rămas pur și simplu fără cuvinte. Mulți l-au accesat, dar surpriză...adresa duce chiar pe canalul de YouTube al artistei, acolo unde tocmai ce a lansat o nouă piesă alături de Alex Velea.

Strategia pe care a folosit-o artista i-a indus în eroare pe mulți, asta pentru că inițial s-a zvonit că se reprofilează.



Sursă foto: Instagram/Ruby

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni