Ruby, poveste de dragoste ca la Paris! Ce spune artista despre nuntă

Ruby este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, aceasta având o carieră uimitoare în industria muzicală de la noi din țară. Artista a lansat recent o piesă nouă numită „Paris”, care a ajuns deja la peste 588.000 de oameni. Invitată în platoul „La Măruță”, cântăreața a vorbit atât despre noua melodie, cât și despre o posibilă nuntă cu partenerul ei de viață.

Ruby se poate considera o femeie cu adevărat împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. Artista formează un cuplu cu Robert de 10 ani de zile, timp în care, deși au existat certuri, lucrurile au funcționat între ei. Aceasta a lansat recent o melodie de dragoste și a venit în platoul emisiunii „La Măruță”  pentru a-i bucura pe telespectatori cu talentul său.

Înainte de a-și începe numărul artistic, Ruby a vorbit despre viața ei personală. Artista a povestit că a fost la Paris, a discutat despre noua piesă și a răspuns întrebărilor lui Cătălin Măruță. Prima dintre ele a fost: „Cu dragostea cum stai?”, iar cântăreața a recunoscut că îi este foarte bine din punctul acesta de vedere, urmând să fie întrebată și când are de gând să se mărite:

„Foarte bine! Ca de obicei, sunt iubită și iubesc. Viața mea e aceeași dintotdeauna. Nunta nu vreau pentru că mi-e frică de ceva categoric. Nu știu dacă mă văd măritată. M-am gândit la început, când eram cei mai îndrăgostiți, voiam copii, nuntă... Acum, după ce ne mai certăm și împăcăm, nu mai... Avem câini, pisici. Toate la timpul lor, dar ăsta încă nu e timpul potrivit”, a spus Ruby. 

Mai mult decât atât, Ruby a vorbit puțin și despre cum ar arăta ca mireasă, deși este convinsă că nu va face acest pas în viitorul apropiat:

„Sunt excentrică! Probabil aș avea o rochie cu buricul gol și mini cumva, dar nu e momentul potrivit acum. Mai am atât de multă muzică de împărtășit încât nu vreau să mă responsabilizez ca o nevastă. Pe mine psihic m-ar lega pentru că aș fi dintr-o dată serioasă: doamna Ruby”, a adăugat Ruby.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni