• PRO TV
  • Se evita dupa despartire? Ce relatie au in realitate Smiley si Laura Cosoi. Dovada ca nu au rupt legatura

Se evita dupa despartire? Ce relatie au in realitate Smiley si Laura Cosoi. Dovada ca nu au rupt legatura

Se evita dupa despartire? Ce relatie au in realitate Smiley si Laura Cosoi. Dovada ca nu au rupt legatura

Nu putine sunt vocile care sustin ca intre Smiley si Laura Cosoi ar exista probleme nerezolvate, chiar si la doi ani de cand s-au despartit.

Laura Cosoi si-a refacut viata sentimentala alaturi de Cosmin, iar rubricile mondene vaneaza un moment stanjenitor intre cei doi si Smiley.

Realitatea vine sa demonstreze, insa, ca toate zvonurile sunt nefondate: Smiley si Laura Cosoi nu se evita, ba chiar isi vorbesc si se comporta ca doi vechi prieteni, care nu au absolut nimic de impartit.

Presa mondena asteapta in zadar sa surprinda un moment tensionat. Zilele trecute, prezenti la un eveniment monden, cei trei s-au comportat cat se poate de civilizat: "I-am vazut pe Laura si pe iubitul ei si i-am salutat", a declarat Smiley.



De cealalta parte, Cosmin a spus ca nu este gelos si ca nu il deranjeaza prezenta fostului iubit al Laurei la eveniment.

Mai mult, Smiley si Laura Cosoi nu se sfiesc sa comunice si sa glumeasca pe retelele de socializare, fara sa fie stresati ca cineva le-ar putea interpreta gresit vorbele.

"Ce bine iti sta parul in poza asta", i-a scris Smiley fostei iubite, desi aceasta nici macar nu aparea in fotografia postata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni