• PRO TV
  • Se foloseste de extensii pentru a-si schimba look-ul in mod constant. Cum arata acum Inna

Se foloseste de extensii pentru a-si schimba look-ul in mod constant. Cum arata acum Inna

Se foloseste de extensii pentru a-si schimba look-ul in mod constant. Cum arata acum Inna

Hiturile Innei se aud in intreaga lume, iar pagina sa de Facebook numara aproape 13 milioane de fani, dornici sa afle noutati despre frumoasa cantareata.

Fie ca publica fotografii in care apare nemachiata si necoafata, fie ca le ofera fanilor imaginii realizate inainte de a urca pe scena, Inna reuseste intotdeauna sa ii surprinda placut pe toti cei care ii urmaresc activitatea.

Inna nu este doar o cantareata de succes, ci si o femeie extrem de frumoasa si de atragatoare. In cea mai recenta imagine publicata pe Facebook, cantareata apare imbracata lejer, intr-o bluza care ii lasa la vedere decolteu generos. Ipostaza in care s-a lasat fotografiata este una foarte sexy, iar fanii au apreciat imediat.

Citeste si: Toata lumea s-a uitat insistent la ea! Vedeta care a exagerat cu extensiile de par: ce dimensiuni impresionante are

Pentru ca se afla la un shooting, se pare ca vedeta a apelat la extensii pentru a avea un par bogat, iar fanii i-au apreciat imediat noul look. Artista reuseste sa isi impresioneze mereu fanii si, pe buna dreptate, are si cu ce: are o silueta de invidiat, este posesoarea unui chip cu trasaturi perfecte, iar vocea este completarea perfecta pentru a concura oricand la titlul de cea mai frumoasa femeie.

 

Shooting today ❤️

Posted by Inna on Tuesday, April 28, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni