Sebastian Dobrincu, prima apariție la TV după ce a părăsit Survivor România 2023! Cum se simte tânărul

20 Ianuarie 2023, 16:37

Citeste mai mult despre: Sebastian Dobrincu, survivor romania 2023,

Sebastian Dobrincu a ajuns în țară, după ce a dat tot ce a avut mai bun în competiția din Dominicană. Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, tânărul a vorbit despre experiența show-ului fenomen.

Din cauza unui accident pe traseul de la Survivor România 2023, Sebastian Dobrincu a fost nevoit să părăsească show-ul, asta la recomandarea medicilor. A rămas cu amintiri foarte frumoase, dar și cu un mare regret - acela că nu a „gustat” mai mult din această experiență unică.

După incidentul neplăcut a avut parte de îngrijiri medicale într-un spital din Republica Dominicană, despre care fostul concurent a avut doar cuvinte de laudă. 

Ce diagnostic a primit Sebastian Dobrincu

Invitat în platoul emsiunii „La Măruță”, Sebastian Dobrincu a vorbit despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii români. 

„Sunt foarte emoționat. Reîncep o integrare socială. Acolo mâncam ca tribalii, cu toporul. Mi-am luat o salată în aeroport și am mâncat-o cu mâna, iar oamenii ceilalți cu tacâmuri”, a mărturisit Sebvastian Dobrincu.

Medicii români spun, potrivit declarațiilor antreprenorului, că ar putea fi vorba despre o ruptură de placă plantară, dar va primi răspunsul final după rezultatul RMN-ului.

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut.

Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Domincană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors...”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Printre altele, tânărul a spus că și-ar dori să se întoarcă în Republica Dominicană chiar și mâine, asta daca nu ar avea probleme cu piciorul.

„Mâine mă întorc în Dominicană dacă îmi dați un picior de rezervă!”, a mai spus el.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies