• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sebastian Dobrincu, prima apariție la TV după ce a părăsit Survivor România 2023! Cum se simte tânărul

Sebastian Dobrincu, prima apariție la TV după ce a părăsit Survivor România 2023! Cum se simte tânărul

Sebastian Dobrincu a ajuns în țară, după ce a dat tot ce a avut mai bun în competiția din Dominicană. Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, tânărul a vorbit despre experiența show-ului fenomen.

Din cauza unui accident pe traseul de la Survivor România 2023, Sebastian Dobrincu a fost nevoit să părăsească show-ul, asta la recomandarea medicilor. A rămas cu amintiri foarte frumoase, dar și cu un mare regret - acela că nu a „gustat” mai mult din această experiență unică.

După incidentul neplăcut a avut parte de îngrijiri medicale într-un spital din Republica Dominicană, despre care fostul concurent a avut doar cuvinte de laudă. 

Ce diagnostic a primit Sebastian Dobrincu

Invitat în platoul emsiunii „La Măruță”, Sebastian Dobrincu a vorbit despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii români. 

„Sunt foarte emoționat. Reîncep o integrare socială. Acolo mâncam ca tribalii, cu toporul. Mi-am luat o salată în aeroport și am mâncat-o cu mâna, iar oamenii ceilalți cu tacâmuri”, a mărturisit Sebvastian Dobrincu.

Medicii români spun, potrivit declarațiilor antreprenorului, că ar putea fi vorba despre o ruptură de placă plantară, dar va primi răspunsul final după rezultatul RMN-ului.

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut.

Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Domincană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors...”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Printre altele, tânărul a spus că și-ar dori să se întoarcă în Republica Dominicană chiar și mâine, asta daca nu ar avea probleme cu piciorul.

„Mâine mă întorc în Dominicană dacă îmi dați un picior de rezervă!”, a mai spus el.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni