• PRO TV
  • Sharon Stone, în compania unui bărbat gol, care ar putea să îi fie fiu. Cum a pozat în cel mai recent pictorial

Sharon Stone, în compania unui bărbat gol, care ar putea să îi fie fiu. Cum a pozat în cel mai recent pictorial

Sharon Stone, în compania unui bărbat gol, care ar putea să îi fie fiu. Cum a pozat în cel mai recent pictorial

La 63 de ani, Sharon Stone pare că își trăiește a doua tinerețe. Actrița a fost protagonista unui pictorial controversat, în care apare în ipostaze sexy alături de un model de 37 de ani.

Sharon Stone are și acum, la 63 de ani, același sex appeal ca în Basic Instinct. Actrița a pozat într-un body super decoltat și încălțată într-o pereche de cizme înalte, lăcuite, în compania unui bărbat gol. Fanii au fost încântați să vadă că vedeta a rămas neschimbată și e la fel de sexy ca la 30 de ani.  Actrița a pozat în mai multe ipostaze provocatoare pentru revista Rake.

Sharon Stone a vorbit, cu aceasta ocazie, și despre cât de greu era să fii faimos la sfârșitul anilor ’90, despre problemele cu paparazzii și oamenii care o urmăreau peste tot. Actrița s-a comparat cu Prințesa Diana din acest punct de vedere. 

“Amândouă am devenit faimoase în aceeași perioadă. Oriunde s-ar fi dus o persoană faimoasă în acea vreme, ca mine sau Diana, apăreau sute de oameni, dacă nu mii”, a spus actrița. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Rake (@therake)

“De exemplu, dacă mergeam la un restaurant, instant se strângeau la intrare sute de oameni. Și nu câteodată, ci de fiecare dată. Era nevoie de o armată de bodyguarzi ca să mă ajute să ajung la mașină și să țină lumea la distanță”, a mai adăugat actrița. 

“Câteodată oamenii smulgeau barele de protecție de la mașină sau oglinzile, numerele… Uneori se suiau pe mașină”, a completat Sharon Stone.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni