• PRO TV
  • Smiley face ultimele pregatiri pentru concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane si finala Romanii au talent!

Smiley face ultimele pregatiri pentru concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane si finala Romanii au talent!

Smiley face ultimele pregatiri pentru concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane si finala Romanii au talent!

Romanii vor avea parte de surprize de proportii!

Este o saptamana plina pentru prezentatorul de la Romanii au talent, Smiley. Vara debuteaza pentru artist cu doua evenimente importante, concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane si finala celui de-al saselea sezon al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent. Smiley repeta incontinuu si pregateste totul in detaliu pentru a le aduce romanilor doua seri magice.

Artistul va aduce pe 1 iunie, la Arenele Romane, un show exceptional, 100% LIVE, plin de ritm, culoare si originalitate, intr-un scenariu de poveste si le promite tuturor un concert memorabil.

Inca un motiv pentru romani de a incepe vara cu distractie si emotii nebanuite este finala Romanii au talent, care va avea loc pe 3 iunie, de la ora 20:30, numai la PRO TV. Smiley, Pavel Bartos, cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu si cei 16 finalisti ai sezonului sase sunt gata sa le aduca celor de acasa foarte multe surprize si un spectacol senzational.

”Saptamana aceasta emotiile mele vor urca la cote foarte inalte. Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concertul Smiley & The Band din 1 iunie, de la Arenele Romane. Va astept pe toti acolo sa ne bucuram de o seara cu muzica buna si multe surprize. Vineri, pe 3 iunie, avem finala Romanii au talent, unde vom asista, din nou, la un show de exceptie pus in scena de cei mai talentati romani. Va fi o saptamana grea, plina de evenimente, dar sunt sigur ca va fi pe masura asteptarilor!”, a declarat Smiley.

Romanii sunt asteptati miercuri, 1 iunie, la ora 20:30, la Arenele Romane, pentru a lua parte la un concert unic si a se bucura de un spectacol de muzica live, dans si efecte speciale, toate impachetate intr-o scenografie impresionanta, iar pe 3 iunie, de la 20:30, sa-si sustina preferatii din marea finala Romanii au talent si sa urmareasca un show grandios. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni