• PRO TV
  • Societatea Ornitologică şi Universal Music lansează albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale”

Societatea Ornitologică şi Universal Music lansează albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale”

Societatea Ornitologică şi Universal Music lansează albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieţii Tale”

De Ziua  Păsărilor, 1 aprilie, descoperă cântecele naturii, interpretate de păsările din jurul nostru. Societatea Ornitologică Română, în parteneriat cu Universal Music România vă aduc sunetele care ne amintesc tuturor  cine suntem și de unde venim.

Albumul „Sunetele Naturii. Sunetele Vieții Tale” include 36 de sunete de la păsări precum mierla, pițigoiul mare, sticletele, ciocănitoarea de grădini, rândunica, guguștiucul și multe altele. Fiecărui sunet și fiecărei păsări îi este atribuit un titlu inspirat din realitatea noastră de zi cu zi, cum ar fi „Pițigoiul Mare – În drum spre cafenea” / „Florinte – În față, pe avarie” / Ciocănitoare de grădini – Bormașina vecinului”.

Păsările sunt o parte importantă din lumea vie din jurul nostru, cât și o parte esențială din identitatea noastră. Sunetele lor ne amintesc de momente simple și frumoase, stârnesc emoții și ne leagă de oamenii iubiți. Sunt sunete care ne amintesc cine suntem și de unde venim.

Pentru a ne bucura de sunetele naturii în continuare, avem nevoie de ajutorul vostru, al celor care se regăsesc în sunetele acestui playlist.  Fiecare dar pe care îl oferi este un dar pentru natură - fie că alegi să faci o donație unică sau una lunară.

Cu o donație lunară de 30 de lei asiguri semințele pentru aproximativ 3.225 de păsări care vin la o hrănitoare în sezonul rece. Primăvara, sunt montate cuiburi artificiale în așteptarea noului sezon de cuibărire. În ele vor crește an de an generații de pui de muscari, țicleni, vrăbii, pițigoi și codroși. Cu o donație singulară de 80 de lei, SOR poate instala un cuib artificial pentru o pereche de păsări cântătoare. Pe tot parcursul anului, SOR dezvoltă și organizează programe și evenimente de educație pentru natură dedicate copiilor și adulților. Cu o donație singulară de 200 de lei, poți contribui la realizarea materialelor educative atât de apreciate de copii.

Materialul poate fi ascultat AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni