• PRO TV
  • Fostul socru al Antoniei a avut o relatie cu o vedeta din Romania, din care a rezultat si un copil. Cumnata cantaretei are aceeasi varsta ca fiica ei

Fostul socru al Antoniei a avut o relatie cu o vedeta din Romania, din care a rezultat si un copil. Cumnata cantaretei are aceeasi varsta ca fiica ei

Fostul socru al Antoniei a avut o relatie cu o vedeta din Romania, din care a rezultat si un copil. Cumnata cantaretei are aceeasi varsta ca fiica ei

Antonia si Vincenzo Castellano s-au despartit si acum lupta pentru custodia fetitei lor, Maya. Fostul sot al vedetei este italian, originar din Napoli, iar familia lui este una instarita. Mai putin cunoscut pentru unii este faptul ca si tatal lui Vincenzo, Ciro, are in Romania o fetita de aceeasi varsta cu nepoata lui.

Ciro Castellano are numeroase afaceri in Italia si in Romania. Aici, este cunoscut in special ca actionar al unui club de fite din Capitala.



Se poate spune ca socrul Antoniei este un adevarat "crai". Nu demult, a avut o relatie cu Raluca Sandu, rodul iubirii lor fiind o fetita, Simona. Cea mica are 4 ani si este cu doar 4 luni mai mare decat Maya, fetita Antoniei cu Vincenzo.

Raluca Sandu povestea "La Maruta" ca l-a iubit pe Ciro Castellano atat de mult, incat si-a dorit un copil alaturi de el, iar la numai doua luni dupa ce a luat decizia de a deveni mamica, Raluca a ramas insarcinata.

Cand era, insa, gravida in sase luni, Raluca a avut parte de un soc: "M-am dus in strainatate unde stiam ca il gasesc si l-am prins pe Ciro in pat cu alta femeie". Raluca nu a putut sa treaca peste greseala lui Ciro: "Aflasem ca el nici macar nu divortase de femeia cu care era casatorit si mai auzisem si ca ar avea o amanta".



Cat o priveste pe Antonia, aceasta sustine ca nu regreta nimic din tot ce i s-a intamplat pe plan sentimental. "M-am indragostit si asa a fost sa fie. Am facut copilul din dragoste si nu regret nimic, chiar l-am facut din dragoste", a spus artista.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni