• Emisiuni
  • La Măruță
  • Soția lui Ilie Năstase, reacție exclusivă la scandalul cu cele două milioane de euro "furate"

Soția lui Ilie Năstase, reacție exclusivă la scandalul cu cele două milioane de euro "furate"

După ce a fost acuzată în presa că i-a furat 2 milioane de euro lui Ilie Năstase, soția acestuia, Ioana, a oferit versiunea sa cu privire la cele întâmplate.

Întrebată daca este adevărat, vedeta a răspuns fără ezitări: "Doamne ferește! Cum să plec cu două milioane de euro. Pai mai eram acum aici?".

De asemenea, Ioana Năstase a povestit cum s-au întâmplat de fapt lucrurile, spunând că persoana care a plecat, de fapt, de acasă, a fost Ilie Năstase, care a dispărut cu un rucsac în spate, după ce i-ar fi adresat niste jigniri soției:

"Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din cate îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l duca la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte. Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanta. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineața, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis.  A trecut prin fata geamului bineînțeles că în loc de dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (...). Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora doua, trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se vă întoarce, să plecam din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treaba aici (...)".

Se pare că după ce au apărut speculațiile în presă, Ilie Năstase nu și-ar fi sunat soția și nu ar fi intervenit pentru a opri publicațiile din a răspândi acuzele, în ciuda faptului că după cinci zile a declarat că "furtul" nu a avut loc.

"Nu m-a mai sunat. Ar fi putut să mă sune să-mi spună: "Dragă Ioana, uite ce se scrie. Nu este nimic adevărat, eu nu am declarat așa ceva". Sau ar fi putut să sune la presă, că de altfel sună daca e... tot timpul. Putea să sune să spună, "mai oameni buni, stați un pic că-mi acuzați soția. Nu este nimic adevărat". Ori ieri iese după cinci zile să spună așa ceva",  a declarat Ioana.

Vezi întreagă declarație a Ioanei Năstase în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni