• Emisiuni
  • La Măruță
  • Soțul lui Carmen Grebenișan, prima apariție la TV! Ce a dezvăluit Alex Militaru: „E o conexiune...”

Soțul lui Carmen Grebenișan, prima apariție la TV! Ce a dezvăluit Alex Militaru: „E o conexiune...”

Soțul lui Carmen Grebenișan, prima apariție la TV! Ce a dezvăluit Alex Militaru: „E o conexiune...”

Survivor 2023, cel mai puternic reality show din România, aduce în fața telespectatorilor, cu fiecare ediție, și mai multe momente tensionate, lupte strânse între triburi, emoții extrem de puternice, dar și povești uimitoare.

În ediția de Survivor 2023, 22 martie, Faimoșii au fost cei care au câștigat Jocul pentru Comunicare, reușind astfel să ia legătura cu familiile lor, după nu mai puțin de trei luni de izorare în jungla din Republica Dominicană.

Ionuț Itimoaie, Remus Boroiu, Mihai Zmărăndescu, Ștefania, Ada, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan și Kamara au avut posibilitatea de a vorbi, pe WhatsApp, cu o persoană dragă de acasă. Emoțiile au atins cote maxime, însă unul dintre cele mai așteptate momente a fost cel în care Carmen Grebenișan și-a contactat soțul, pe Alex Militaru.

Înainte de Consiliul de Eliminare, pe traseu, Faimoasa a avut o cădere nervoasă, lucru neobișnuit pentru ea. Din dorința arzătoare de a comunica cu familia ei, Carmen a cedat nervos și a avut o reacție care nu îi stă în caracter.

Despre acest moment a vorbit chiar soțul său, Alex Militaru, care a venit în platoul emisiunii „La Măruță”, o apariție în premieră pe micile ecrane!

Alex Militaru, prima apariție la TV. Ce a dezvăluit soțul lui Carmen Grebenișan

În tot parcursul său la Survivor, Carmen Grebenișan a evitat pe cât posibil scandalurile și implicarea în așa-numitele jocuri psihologice, însă aseară a cedat nervos, lucru care i-a șocat pe toți.

„Recunosc că mi-au dat lacrimile de câteva ori, normal. Noi avem o brățară. Este primul cadou pe care i l-am dat când ne-am cunoscut și ea l-a păstrat. De fiecare dată când câștigă sau se gândește la mine pupă brățara. E o conexiune între noi fără să știe lumea. Când pupă brațara o pup și eu, poate cine știe...simte”, a dezvăluit Alex Militaru în emisiunea lui Cătălin Măruță.



Sursă foto: Arhiva 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni