• PRO TV
  • Sultana Hürrem din Suleyman Magnificul, mesaj emoționant după tragedia din Turcia

Sultana Hürrem din Suleyman Magnificul, mesaj emoționant după tragedia din Turcia

Sultana Hürrem din Suleyman Magnificul, mesaj emoționant după tragedia din Turcia

Peste 5.000 de persoane au murit în Turcia și Siria după ce s-au produs două cutremure absolut îngrozitoare în cursul zilei de luni, 6 februarie. Sultana Hürrem din Suleyman Magnificul aproape că a rămas fără cuvinte după dezastrele naturale. Iată ce a transmis cu privire la acest subiect!

Turcia și Siria au fost profund afectate de cele două cutremure produse în cursul zilei de luni, 6 februarie 2023. Următoarea zi, marți, țările au avut parte de încă un episod terifiant din cauza unui nou seism cu magnitudinea de 5.7 grade pe scara Richter, a anunțat Centrul Seismologic Mediteranean European (EMSC).

Până la această oră s-au raportat peste 5.000 de persoane decedate și peste 20.000 de victime, fapt care îngrozește oamenii din întreaga lume. Vedetele cunoscute internațional din țările afectate au transmis pe rețelele de socializare mesaje de consolare pentru cetățeni, gânduri bune și și-au exprimat public dorința de a oferi o mână de ajutor celor care au nevoie în aceste clipe.

Sultana Hurrem din celebrul serial Suleyman Magnificul, pe numele său real Meryem Uzerli se numără printre persoanele devastate de această tragedie. Aceasta a spus pe rețelele de socializare că își dorește ca Turcia să treacă repede peste acest dezastru:

„Fă-te bine curând, Turcia!”.

Meryem Uzerli nu a fost singura celebritate care a transmis mesaje pentru oamenii afectați de cutremurele din Turcia. Actorul Burak Ozcivit a spus și el câteva cuvinte, îndreptându-se spre familiile care au pierdut oameni dragi în această tragedie:

„Dumnezeu să aibă milă de cetățenii noștri. Să aibă milă de cei care și-au pierdut viața în acest dezastru. Condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi. Vindecare grabnică răniților!”, a scris și actorul Burak Ozcivit.

Sursă foto: Getty Image, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni