• PRO TV
  • Suporterii Franței condamnă arbitrajul și cer rejucarea finalei de la Cupa Mondială din Qatar

Suporterii Franței condamnă arbitrajul și cer rejucarea finalei de la Cupa Mondială din Qatar

Suporterii Franței condamnă arbitrajul și cer rejucarea finalei de la Cupa Mondială din Qatar

O petiție online, semnată de peste 200.000 de suporteri ai echipei naționale a Franței, solicită FIFA să dispună rejucarea finalei de la CM de Fotbal din Qatar. Fanii lui Mbappe susțin că echipa lui Deschamps a fost furată de arbitri.

Nu e glumă! Suporterii Franței au solicitat forului fotbalistic FIFA să dispună rejucarea finalei dintre Argentina și Franța, din cauza unor erori de arbitraj care ar fi dezavantajat echipa din Hexagon. Peste 200.000 de oameni sunt de părere că echipa Franței a fost „furată” de arbitri, după ce au depistat două erori grave comise de cavalerii fluierului.

Cei care au semnat petiția susțin că Angel di Maria a obținut penalti mult prea ușor, în urma duelului cu Ousmane Dembele. Lionel Messi a deschis scorul în urma loviturii de pedeapsă dictate de arbitrul de la centru, obținând un avantaj nemeritat pentru naționala Argentinei.

Mai mult, semnatarii petiției spun că arbitrul a ignorat faultul comis asupra lui Kylian Mbappe, eroare care a pus Argentina pe contraatac, fază din care a rezultat al doilea gol al echipei adverse.

Arbitrajul a fost vândut în totalitate. Nu a fost penalti + fault la Mbappe la al doilea gol”, a scris creatorul acestei petiții online.

În ciuda demersului fanilor Franței, este puțin probabil ca FIFA să intervină pentru a le face pe plac. Rezultatul final – 3:3 (4:2) pentru Argentina – a fost confirmat oficial de reprezentanții forului fotbalistic.

Fotbaliștii argentinieni au sărbătorit în vestiar cucerirea celui de-al treilea trofeu mondial din istoria echipei naționale.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni