• Emisiuni
  • La Măruță
  • Surpriza pe care Andra a pregatit-o de sarbatori. A lansat colindul "Din ceruri ninge alb"

Surpriza pe care Andra a pregatit-o de sarbatori. A lansat colindul "Din ceruri ninge alb"

Surpriza pe care Andra a pregatit-o de sarbatori. A lansat colindul "Din ceruri ninge alb"

Asa cum ne-a obisnuit de sarbatori, Andra ne colinda si anul acesta. "Din ceruri ninge alb" se numeste piesa produsa de Media ProMusic si compusa special pentru Craciun.

Un colind plin de bucurie al carui videoclip ne introduce intr-o atmosfera magica, o lume plina de zambete de copii, cadouri si mese imbelsugate. Si cum e minunat ca in aceasta perioada sa ai familia alaturi, in videoclip apare si David, baietelul Andrei si al lui Catalin Maruta.

Intr-un peisaj de poveste, in jurul unei mese pline de bunatati si alaturi de zeci de copii. Un colind emotionant, care ne reaminteste ca farmecul Cracunului este mai puternic atunci cand ii ai alaturi pe cei dragi.

Andra: "E un colind care merge direct la inima. Asta mi-am dorit, sper ca si videoclipul sa transmita acest lucru. Vedem trenul cum aduna mai multi copii din toate colturile tarii si ii aduce aici, la masa, masa pregatita de mine."

In videoclip, apare si David, fiul artistei si al lui Catalin Maruta. Talentat in ale bucatariei, asa cum ne-a demonstrat de multe ori, pustiul o ajuta pe Andra sa faca paine de casa si sa aranjeze masa de Craciun pentru cei mici.

Versurile colindului "Din ceruri ninge alb" sunt compuse de Andrei Tudor, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu.

Surprizele nu se opresc insa aici. Dupa "Niciodata sa nu spui niciodata", piesa care a stat 5 saptamani pe locul 1 la difuzari, Andra promite o piesa noua pe care o lanseaza in luna ianuarie. Pana atunci, se pregateste de sarbatori pe care si le va petrece alaturi de familie in Poiana Brasov. In noaptea dintre ani, artista va canta in aer liber in Bucuresti si in Campina.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni