Theo Rose, noi dezvăluiri despre sarcină: "Imi vine să plâng întruna"

Theo Rose, noi dezvăluiri despre sarcină: "Imi vine să plâng întruna"

Invitată în platoul "La Măruță", Theo Rose a oferit noi detalii despre sarcină, iar la final a interpretat și noua sa piesă "Sâmbăta seara".

Invitată în platoul "La Măruță", Theo Rose a oferit noi detalii despre sarcină, iar la final a interpretat și noua sa piesă "Sâmbăta seara".

Emoționată, dar și fericită că are parte de o sarcina ușoară, care îi permite să-și desfășoare în continuare activitățile profesionale, Theo Rose i-a povestit lui Cătălin cum a decurs ultima perioadă pentru ea, în calitate de viitoare mămică:

"La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă".

"Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri".

La rândul său, Anghel Damian, tatăl copilului, este foarte emoționat să devină tătic și îi este alături artistei la fiecare pas:

"Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute".

"Toată familia abia așteaptă. E primul copil din familia noastră, n-avem nici un nepoțel și toți sunt înnebuniți. Le mai trimit câte o poză de la morfologie, de la ecografiile pe care le facem. "Nepotul".

În ceea ce privește stările și schimbările hormonale, Theo Rose recunoaște că a avut o perioadă în care a fost mai emotivă, însă este mulțumită că are parte de o sarcină fară probleme:

"Îmi vine să plâng întruna. Am nervii întinși la maxim și na hormonii, problemele hormonale."

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni