Theo Rose s-a pupat cu Denis Hanganu în timpul filmărilor serialului Clanul. Reacția lui Anghel Damian

22 Septembrie 2022, 16:35

Citeste mai mult despre: Denis Hanganu, Anghel Damian, Clanul, Theo Rose,
Autor: Lorena Martin

Theo Rose a fost prezentă în podcastul lui Codin Maticiun, „La mijloc”, producție în care actorul colaborează cu iubitul artistei, Anghel Damian. Puși toți trei față în față, avocata din serialul Clanul a reușit să ofere răspunsuri extrem de savuroase.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, prezentatorul a reușit să obțină imagini savuroase din podcastul lui Codin Maticiuc! Actorul este moderatorul „La mijloc”, loc în care își invită oamenii apropiați pentru a dezbate anumite subiecte. În producție, Anghel Damian este colegul lui Codin Maticiuc, iar de această dată invitată a fost nimeni alta decât Theo Rose. Între cei doi s-a putut simți atracția, mai ales datorită privirilor pe care cei doi le-au tot aruncat de-a lungul secvențelor.

Cu toate că iubirea se simte în aer, Theo Rose a fost invitată la podcast pentru a vorbi despre viața ei profesională, dar și personală. Întrebată dacă a avut parte de scene romantice alături de protagonistul serialului, Danis Hanganu, artista a spus adevărul și se pare că îi vom vedea pe cei doi sărutându-se! 
 

"Codin Maticiuc: Te-ai pupat cu Denis Hanganu?

Theo Rose: Da, m-am pupat.

Codin Maticiuc: Și cum a fost? Cu limba?

Theo Rose: Un pupat.

Anghel Damian: Știi cum e, ușor pentru actori, greu pentru regizor.

Codin Maticiuc: Tu erai transpirat tot acolo când se pupa, nu?

Anghel Damian: Hai mă, ce naiba, nu înțelegem procesul?

Theo Rose: Nu, că el ne-a pus.

Anghel Damian: Foarte emoționant sărutul."

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc a vrut să scoată totul de la celebrul regizor, așadar, l-a întrebat dacă o iubește pe Theo Rose.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe, că nu există vocabular pentru asta.", a fost răspunsul pe care Anghel Damian i l-a oferit lui Codin Maticiuc.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies