• Emisiuni
  • La Măruță
  • Theo Rose, ultimele pregătiri înainte de a deveni mamă. Artista a dezvăluit cum își dorește să nască  

Theo Rose, ultimele pregătiri înainte de a deveni mamă. Artista a dezvăluit cum își dorește să nască  

Theo Rose, ultimele pregătiri înainte de a deveni mamă. Artista a dezvăluit cum își dorește să nască
	 

 Mai sunt patru săptămâni până Theo Rose va da naștere băiețelului ei, Sasha Ioana. Aflată pe ultima suta de metri cu pregătirile, artista a oferit un interviu în care a vorbit despre planurile pe care le are înainte și după naștere. 

Emoționată, ca de fiecare dată când vorbește de copilul ei, Theo Rose a dezvăluit cum a ales să nască, recomandările medicului, dar și despre stările care o încearcă în această perioadă, având în vedere că este atât de aproape să-și țină copilul în brațe.

"Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos, are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit". "Exista și teama de naștere, de durere, nu sunt relaxata cu niciuna dintre ele (n.r variantele de naștere). Am emoții apoi și după naștere, în legătură cum o să fac eu cu bebelușul, cum o să mă descurc, deși mie întotdeauna mi-a plăcut să mă bag, să iau bebelușii în brațe, să îi schimb și mi-au plăcut întotdeauna bebelușii foarte tare. Dar așa și de ce sentimente o să mă încerce, pentru că e o prezență nouă, dar permanentă din momentul ăla în viață ta și abia l-am așteptat, adică sunt convinsa că abia din momentul asta nu o să mă mai plictisesc vreodată"
.

Întrebată despre alăptat, Theo Rose a mărturisit că are în plan să alăpteze cât mai mult și s-a pregătit pentru asta, bineînțeles, daca îi va permite corpul:

"În principiu îmi doresc foarte tare, dar trebuie să vedem dacă se poate".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni