• PRO TV
  • Tom Holland, un nou succes la Hollywood. Filmul de aventuri „Uncharted”, în fruntea box-office-ului nord-american

Tom Holland, un nou succes la Hollywood. Filmul de aventuri „Uncharted”, în fruntea box-office-ului nord-american

Tom Holland, un nou succes la Hollywood. Filmul de aventuri „Uncharted”, în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul „Uncharted”, cu Tom Holland, Antonio Banderas și Mark Wahlberg în rolurile principale, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american, informează deadline.com. 

Lansat vineri în cinematografele din SUA, „Uncharted” a obţinut încasări de 51 de milioane de dolari în 4 zile. Filmul, în regia lui Ruben Fleischer („Zombieland” şi „Venom”), urmăreşte călătoria vânătorului de comori Nathan Drake, interpretat de Tom Holland, aflat în căutarea averii pierdute strânse de exploratorul portughez din secolul al XVI-lea, Fernando Magellan.

„Acest rezultat este încă o dovadă extraordinară a apetitului pentru experiența teatrală pe care a pariat Sony Pictures. Tom Holland și Mark Wahlberg sunt geniali împreună. Mulțumim companiei noastre surori, PlayStation, pentru parteneriatul lor incredibil și tuturor oamenilor care au muncit atât de mult pentru a aduce acest film la viață într-un mod mare, teatral”, a declarat Josh Greenstein, președintele Sony Pictures Motion Picture Group, citat de deadline.com

Pe locul al doilea s-a situat filmul pentru întreaga familie „Dog”, care spune povestea unui veteran al armatei american, interpretat de Channing Tatum și a prietenului său patruped, un câine din rasa Ciobănesc Belgian Malinois. Producția a obţinut 18 milioane de dolari în cele patru zile de difuzare. 
 




Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Relu Penescu, deranjat de gestul colegilor, care nu i-au trimis mâncare


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni