• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tudor Chirilă și George Piştereanu, alături de legende de la Hollywood. Producătorii Las Fierbinţi s-au ocupat de film

Tudor Chirilă și George Piştereanu, alături de legende de la Hollywood. Producătorii Las Fierbinţi s-au ocupat de film

George Piștereanu a fost invitat astăzi în platoul La Măruță, unde a povestit mai multe despre cel mai nou film în care joacă - ”The Protégé”. Pelicula s-a filmat în România, de către Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinţi.

Filmările au avut loc în Bucureşt şi Snagov, în perioada ianuarie-martie 2020, timp de 10 săptămâni. Din distribuție fac parte actori români consacrați, printre care: Tudor Chirilă, Florin Piersic jr., Cosmin Dominte, Aida Economu. Ei au jucat alături de actori celebri de la Hollywood: Samuel L. Jackson și Michael Keaton, care interpretează rolurile principale. 

”Ei încă nu știu că a fost o distribuție bună din partea noastră, dar o să afle”, spune George Piștereanu. Actorul a mai oferit și câteva detalii despre rolul său (Vali): ”Am avut o cascadorie, dar...nu mor. Tu crezi că dacă am murit în Vlad, toți regizorii vor să mă omoare (râde). M-am rănit puțin la filmări”, recunoaște însă actorul care interpretează în film rolul unui băiat de bani gata.

 

”Ce mi-a plăcut cel mai mult, în pofida faptului că rolul era mic, regizorul (Martin Campbell a stat cu mine ore bune să vorbească despre personaj, ceea ce nu prea se face, el având mult de muncă, fiind un film destul de important”, a mai spus George Piștereanu. 

La filmări au fost implicați peste 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi. Filmul se va lansa pe data de 20 august.


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni