Tzancă Uraganu a spus tot La Măruță: "Am fost îndrăgostit de Cruduța"! Suma fabuloasă pe care a câștigat-o din Youtube

10 Septembrie 2021, 16:12


	Tzancă Uraganu a spus tot La Măruță: "Am fost îndrăgostit de Cruduța"! Suma fabuloasă pe care a câștigat-o din Youtube
Autor: Cristina Tapu

Tzancă Uraganu, care a creat controverse după ce a cântat la majoratul vloggerului Selly, a participat la rubrica "Spui tot sau îți ia gura foc", iar întrebările pe care i le-a adresat Măruță nu au fost deloc ușoare. 
 

Tzancă Uraganu, cântărețul care se află constant în trending-ul din Youtube, melodiile sale fiind ascultate de milioane de români, a fost invitatul lui Măruță vineri, 10 septembrie. 

Tzancă Uraganu se bucură de o popularitate aflată în ascensiune, iar cântecele sunt ascultate la petreceri. În ciuda faptului că a primit un val de critici, după ce a fost amendat că a participat la numeroase festivități în timpul carantinei, Tzancă nu se lasă afectat de comentariile negative! 

Întrebat care dintre persoanele publice i-a oferit cei mai mulți bani din dedicații, Tzancă nu a ezitat și a răspuns "Cristi Borcea", celebrul fost acționar al clubului Dinamo București. Tzancă a refuzat să citescă cu voce tare întrebarea al cărui răspuns a fost Aby Talent și a preferat să mănânce un sos picant. Chestionat despre banii pe care i-a făcut din Youtube, el a răspuns: "Nu cred că am făcut un milion de euro din Youtube, dar sunt pe acolo". 

Tzancă Uraganu a dezvăluit în cadrul jocului că a fost îndrăgostit de Daniela Crudu. "De Cruduța am fost îndrăgostit atunci când eram mai mic. Nu mai este valabil, a fost în trecut. Nu m-am întâlnit cu ea", a mărturisit el. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies