• Emisiuni
  • La Măruță
  • Uleiurile și cristalele biblice adaugă frumusețe sărbătorilor! Ce spune specialistul despre puterea acestora?

Uleiurile și cristalele biblice adaugă frumusețe sărbătorilor! Ce spune specialistul despre puterea acestora?

Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie, a venit la Măruță să povestească despre modul în care, de Crăciun, cristalele ne pot aduce pace în suflet, iubire și bucurie. 

Subiectul principal al discuției a fost legat de uleiurile biblice și de cristalele biblice, pentru că ambele au fost menționate cu mii de ani în urmă în Cartea Sfântă:

Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie: "Azi am venit cu alte cristale minunate, potrivite pentru sărbătorile de iarnă. E bine să le ai în casă. Sunt cristale biblice, așa se numesc. Sunt cristale care conțin uleiuri esențiale biblice. Uleiurile esențiale s-au folosit dintotdeauna, iar cele mau cunoscute sunt smirna și tămâia. Și Iisus Hristos le-a primit la naștere. Aici este ulei esențial de smirnă și ulei esențial de tămâie. Eu le-am combinat să se potențeze între ele, energia cristalului cu energia uleiului esențial. (...) Și cristalele sunt menționate în Biblie, și nu doar o dată și provin de demult, de când se zice că Moise a primit mesaj să facă un pieptar care să conțină 12 cristale și acest pieptar să fie purtat de fratele lui, Aaron, care era un mare preot, când va intra în Israel." 
 
La Măruță, Irinel Galasiu a arătat mai multe astfel de cristale biblice combinate cu uleiuri biblice. A vorbit în special despre un pendul din lapis lazuli și despre un ulei essential natural din smirnă.

 
Pe site-ul shamballacrystals, Irinel Galasiu povestește despre acest ulei biblic din smirnă:

Shamballa Crystals: "Alături de tămâie, smirna este cel mai popular ulei menționat în Biblie. Smirna și tămâie i-au fost oferite Fecioarei Maria la nașterea pruncului Iisus de către cei trei magi. Înainte să fie răstignit pe cruce, Iisus a primit vin cu smirnă. Când au venit să îi pregătească trupul lui Iisus pentru înmormântare (Ioan 19:39), Iosif și Nicodim au adus ulei din lemn de santal și smirnă.Uleiul esențial de smirna are o vibrație înaltă. Ajută în protecția câmpului auric. Este bun de folosit pentru meditație/rugăciune, dar și pentru a îți aduce o stare de liniște, de relaxare, de echilibru. Elimina frica de moarte. Uleiul esențial de smirna este un ajutor pentru tot ceea ce înseamnă gât și chakra gâtului. Bun pentru comunicare."

Despre specialistul în cristaloterapie aflați mai multe pe blogul personal și pe INSTAGRAM 

Despre cristale și uleiuri Biblice aflați mai multe pe Shamballa Crystals 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni