• PRO TV
  • Un site de sport anunță că Simona Halep ar divorța de Toni Iuruc! Ce a declarat omul de afaceri

Un site de sport anunță că Simona Halep ar divorța de Toni Iuruc! Ce a declarat omul de afaceri

Un site de sport anunță că Simona Halep ar divorța de Toni Iuruc! Ce a declarat omul de afaceri

ProSport.ro anunță că Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la aproape un an de când s-au căsătorit civil.

Mai multe publicații din România au anunțat că Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța la notariat în următoarele zile, decizia fiind luată de comun acord. Jucătoarea de tenis și partenerul său au stabilit încă de la începutul relației că nu vor împărți nimic în cazul separării, ceea ce se va întâmpla și acum.

Vacanța pe care au avut-o în Grecia ar fi fost, de fapt, ideea părinților campioanei, care au insistat ca cei doi să își mai acorde o șansă. Jucătoarea de tenis și Toni Iuruc au clarificat atunci situația, însă în direcția total opusă, ajungând astfel la decizia de a-și continua viețile pe drumuri separate.

În urmă cu scurt timp, Toni Iuruc a răspuns jurnaliștilor de la Fanatik.ro: „Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”

Toni Iuruc a divorțat și de prima soție după doar câteva luni 

Trecutul amoros al lui Toni Iuruc, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța, este ținut în mare secret și nu foarte multe persoane știu că a acesta a divorțat și de prima soție, tot după câteva luni de la cununia civilă. 

Încă partenerul campioanei a fost căsătorit cu Alina, un fotomodel foarte cunoscut despre care tabloidele menționează că obișnuia să trăiască în lux și opulență. Motivul separării ar fi fost chiar infidelitatea femeii, iar acuzațiile au fost destul de grave la momentul respectiv.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni