• PRO TV
  • Valentina Pelinel, la 40 de ani: ”Mă simt o femeie împlinită”

Valentina Pelinel, la 40 de ani: ”Mă simt o femeie împlinită”

Valentina Pelinel, la 40 de ani: ”Mă simt o femeie împlinită”

Valentina Pelinel a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 40 de ani. Fostul model internațional a ținut să-și împărtășească trăirile cu fanii ei de pe Instagram. 

Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevarat ca varsta nu reprezinta decat o cifra. Cum te simti, cum arati, cum gandesti, cum te comporti, toate au legatura cu cine esti, nu cu un numar. La 40 de ani, ma simt si sunt o femeie implinita, fericita si recunoscatoare pentru familia, prietenii si oamenii din viata mea. Si pentru voi, in fiecare zi alaturi de mine. Si voi continua sa iubesc si sa ma bucur de tot ce are viata mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la randul meu, mai departe doar iubire, frumos si bucurie”, a scris Valentina. 

Valentina și-a început cariera de model la 15 ani. Patru ani mai târziu câștiga concursul „Top Model România”. Fiind remarcată de designeri celebri, a ajuns fotomodel în SUA, la New York. 

La 19 ani, Valentina Pelinel apărea în multe reviste de beaty, dar și pentru bărbați. Într-un pictorial pentru Stuff Magazine, aceasta pozează topless, alături de colega ei Alina Vacariu. (vezi galeria foto)

De doi ani de zile, Valentina este căsătorită cu Cristi Borcea. Ei au împreună trei copii, un băiețel pe nume Milan și pe gemenele Indira Maria şi Rania Maria. 


Sursă foto: Getty Images, Instagram: valentinapelinel, Facebook: Alina Vacariu

Vezi și: Valentina Pelinel a devenit doamna Borcea


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni