• PRO TV
  • Vali Bărbulescu, despre viața în FERMA: ”Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă”

Vali Bărbulescu, despre viața în FERMA: ”Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă”

Vali Bărbulescu, despre viața în FERMA: ”Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă”

Vali Bărbulescu, fost concurent în emisiunea FERMA de la PRO TV, a dat un interviu în direct pe Facebook, în care a vorbit despre experiența pe care a avut-o în ultimele luni.

Vali mărturisește că, atunci când a intrat în Fermă, nici măcar nu-i cunoștea pe toți concurenții. ”Știam eu cine e Florin Pastramă? Nici de Otniela nu auzisem, nici nu știam că există. I-am cunoscut pe fiecare, am stat de vorbă cu fiecare. Toți au câte ceva fain. La fel, toți au câte ceva care nu a rezonat cu mine”. 

Citește și: Reacții "la cald" de la Vali Bărbulescu. Ce s-a întâmplat în ferma și ce spune despre relația lui cu Otniela

Vali Bărbulescu a vorbit și despre relația cu Otniela, așa cum o vede acum, când a ieșit din FERMA. ”Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. 

Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, a spus Vali Bărbulescu, adăugând faptul că și-a exersat, cu această ocazie puterea de a face complimente.

Vali Bărbulescu are și un mesaj pentru cei care critică show-ul: ”E un show, oamenii ar trebui să ia chestia asta fix ca pe o distracție, este un joc. În momentul în care se uită 2 milioane pe ediție, asta spune foarte multe despre emisiune, că e bine făcută, formatul e ok și oamenii poate aveau nevoie de genul ăsta de show”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni