• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vali Vijelie: "Andreea Marin e pofta inimii!" Care e cea mai mare sumă primită pentru a cânta la o masă?

Vali Vijelie: "Andreea Marin e pofta inimii!" Care e cea mai mare sumă primită pentru a cânta la o masă?

Vali Vijelie a ajuns la proba sosurilor iuți La Măruță și, ca să nu mănânce picant, a spus tot!

Artistul a mărturisit întâi care a fost cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o bacșiș într-o singură seară. A povestit și cum s-au întâmplat lucrurile.

"Am și martori, 50.000 de mii de Euro bacșiș într-o seară, îți spun și unde A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani.Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de Euro, două mii de Euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat, a trecut la baie, mi-a zis că e ziua lui și își dorește mult să îi cânt și să mă duc la el”, povestit Vali Vijelie.
 
Vali Vijelie a dezvăluit și că cea mai mare țeapă a primit-o de la Liviu Guță. Acesta l-a invitat pe colegul său să cânte împreună la un eveniment, însă nu a venit, chiar dacă a acceptat oferta. A concluzionat însă împăciuitor:
 
„E prietenul meu, îl respect, a trecut foarte mult timp, Liviu Guță."


 

În ceea ce privește...pofta inimii, a ales între Andreea Marin, Loredana Groza, Anna Lesko. A mărturisit că îi e greu, pentru că "eu le-aș lua pe toate trei", dar a ales-o pe Andreea Marin. 
 
Totuși, Vali Vijelie a menționat că niciodată nu i-a făcut avansuri unei persoane publice. Cu toate acestea, a recunoscut că are o slăbiciune pentru Greta, din echipa emisiunii La Măruță. 
 
În ceea ce privește colegii care au fost...fustangii - a subliniat au fost, a spus cu sinceritate:
 
„Ți-i spun pe toți, e vreunul cruce de închinat? Jean de la Craiova, Adi Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, înainte să se însoare. Bărbații sunt de două feluri, care fac și care nu recunosc. Voi din ce categorie faceți parte?”
 
La o întrebare, a enumerat și defectele lui Florin Salam:
 
"Nu se odihnește, mai lipsește de acasă și nu își investește banii cum trebuie. Are însă cea mai bună voce."
 
Artistul a dezvăluit și un secret: "M-a chemat cineva la un eveniment privat, la Loredana Groza era ziua ei, dar m-a contactat să cânt, nu pentru altceva. Mi-a trimis banii înainte."




FOTO: VALI VIJELIE INSTAGRAM / CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni