• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vali Vijelie, pasiune și suflet pentru celebritate: „Am plecat de jos. Eram amărât”

Vali Vijelie, pasiune și suflet pentru celebritate: „Am plecat de jos. Eram amărât”

Vali Vijelie, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere de la noi din țară, a fost prezent în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre inceputurile carierei sale.

La fel ca în cazul multor celebrități, și Vali Vijelie a plecat de jos, a muncit din greu pentru visul său și nu s-a lăsat niciodată bătutut, oricât de multe obstacole a întâlnit. În emisiunea lui Cătălin Măruță, manelistul a povestit câteva momente cheie din viața lui, care au avut un impact major în dezvoltarea sa profesională.

„Am plecat de jos. Vrei să îți spun de când eram amărât? Dormeam pe sora mea și mă înveleam cu fratele meu”, a spus Vali Vijelie.

Când faci totul din duflet nu are cum să nu îți iasă. Așa am învățat. Dacă faci un cântec și îți place, oamenii îl gustă altfel.

Tata cânta, mama cânta. Idolul meu, Mircea Vijelie, cânta și cântă muzică lăutărească pură. Eu eram cel mai mare fan al lui. De fiecare dată când punea tata muzică, punea numai cu el”, a dezvăluit, printre altele, Vali Vijelie.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni