• PRO TV
  • Venirea unui nou concurent stârnește reacții diverse la Ferma. „De unde până unde atâta entuziasm?”

Venirea unui nou concurent stârnește reacții diverse la Ferma. „De unde până unde atâta entuziasm?”

Venirea unui nou concurent stârnește reacții diverse la Ferma. „De unde până unde atâta entuziasm?”

Liniștea aparentă din Fermă va fi, din nou, zdruncinată! Augustin Viziru va face primii pași în curte și va stârni reacții neașteptate din partea tuturor fermierilor. Cea mai vocală va fi Elena Chiriac.

Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit competiția la sfârșitul săptămânii trecute. La capătul unor zile încărcate de tensiuni și al unui duel dur, cei doi au acceptat înfrângerea și s-au întors acasă, la familiile care-i așteptau cu dor. 

În această seară, liniștea aparentă din Fermă va fi, din nou, zdruncinată! Augustin Viziru va face primii pași în curte și va stârni reacții neașteptate din partea tuturor fermierilor. În timp ce unii dintre ei se vor bucura, îi vor prezenta casa și vor încerca să-l facă să se simtă cât mai comod, alții nu se vor feri să-și recunoască nervii. „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin”, va spune Elena. 

Conflictul pornit săptămâna trecută între Gabriel Toader și ceilalți concurenți pare departe de final! „Încă fierb la ei. Aștept să văd ce iese din fiecare”, va spune Gabi. Sosirea lui Augustin poate reprezenta o nouă șansă pentru el, dar oare va reuși să se adapteze în casă sau totul se va complica și mai tare?

Nici pentru Giulia lucrurile nu sunt deloc mai ușoare. Deși a revenit în casă de câteva zile, nimeni nu pare că-și amintește de faptul că este vegetariană și că ea are nevoie de ajutorul lor la împărțirea hranei pentru a avea propria porție. „Cât pot eu să rabd de foame? Efectiv eram leșinată de foame”, va fi întrebarea pe care o va adresa tuturor! Cum se vor rezolva lucrurile, aflăm curând!

Deschiderea plicurilor lăsate de cei doi concurenți eliminați va aduce o nouă surpriză: ambii au scris același nume ca propunere pentru rolul de fermier șef! Cine îi va fi ales adversar și cum va arăta proba, descoperim diseară!

De la 21:30, un nou fermier șef va prelua conducerea casei! Cum se va descurca, cum vor simți colegii acest nou mandat după o săptămână aflată sub semnul dictaturii, aflăm în această ediție!  

Ferma. Orășeni vs. Săteni

Vezi și VIDEO: 
Spectacol de senzație oferit de concurenții din Fermă. S-au îmbrăcat în costume de baie și au petrecut în ”jacuzzi”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni