• PRO TV
  • Veveritele de la RedBlonde si-au lansat primul lor videoclip, "BLL (Be le le)": VIDEO

Veveritele de la RedBlonde si-au lansat primul lor videoclip, "BLL (Be le le)": VIDEO

Veveritele de la RedBlonde si-au lansat primul lor videoclip, "BLL (Be le le)": VIDEO

Alina Chinie si Madalina Petre, veveritele lui Maruta, si-au lansat la “Happy Hour” primul lor videoclip. 



Fetele de la RedBlonde au facut un featuring pentru aceasta piesa cu Razvan 'Krem' Alexe, fost concurent la "Romanii au talent".

"Ma bucur nespus sa va prezint urmatoarea colaborare, care pica la fix 1 an de la Romanii au talent! :) mai sunt foarte multe in plan" a anuntat tanarul cantaret pe pagina lui de Facebook.



Piesa “BLL (Be le le”) semnata de RedBlonde are un videoclip foarte dinamic ce surprinde cele doua personalitati foarte diferite ale fetelor. Filmat intr-o singura locatie, dar in decoruri foarte diferite, clipul le surprinde pe fete la o petrecere, fiecare in stilul propriu: Alina este o prezenta colorata si exploziva, in vreme ce Madalina mizeaza pe clasic si senzual.

Cele doua veverite au abordat si un look nou, creat special pentru acest clip de Dana Budeanu: “Ii multumim Danei pentru ideile cool si fresh pe care ni le-a dat, ne veti vedea in acest clip cu un look schimbat, diferit de tot ce am incercat pana acum”, spune Alina.
 

Clipul piesei “BLL (Be le le)” se bucura si de prezenta altor artisti foarte cunoscuti, care au acceptat sa le sustina pe fete in primul lor videoclip: “Giulia, Puya, What's Up, trupa de improvizatie Dexter's. Pe Elena, Chupi si Omar de la Mandinga ii veti vedea “playing happiness” in povestea noastra, asa cum fac mereu in show-urile trupei. Ei sunt special guest stars in clip. Am facut aceste alegeri pentru ca ii apreciem in primul rand ca artisti si pentru ca ne sunt prieteni. Am vrut sa fie alaturi de noi cu tot dragul si ne bucuram ca au acceptat fara a ezita”, marturiseste Madalina.

Pe langa acestia, in clip apare si simpaticul Krem, piesa fiind de fapt un featuring cu fostul concurent de la “Romanii au talent”. Mult asteptatul clip, produs de Mango Records, s-a bucurat si de sustinerea unor artisti de top, astfel ca Smiley, Loredana sau Antonia le-au transmis mesaje virtuale de sustinere fetelor de la RedBlonde. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni