• PRO TV
  • Viața la Ferma i-a priit. Cătălin Moroșanu l-a învins pe Daniel Sam pe pământ românesc

Viața la Ferma i-a priit. Cătălin Moroșanu l-a învins pe Daniel Sam pe pământ românesc

Viața la Ferma i-a priit. Cătălin Moroșanu l-a învins pe Daniel Sam pe pământ românesc

Cătălin Moroșanu a revenit în ring cum nu se putea mai bine: cu o victorie de zile mari. Luptătorul a bifat prima luptă de la ieșirea din show-ul FERMA – Un nou început.

Cătălin Moroșanu și-a recăpătat forma de altădată mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. Luptătorul român și-a luat revanșa în fața englezului Daniel Sam, pe care l-a învins la puncte într-o gală specială găzduită de Sala Sporturilor „Horia Damian” din Cluj-Napoca.

Îmi vine să plâng. Dragi clujeni, ați venit atât de mulți. Înseamnă că mă iubiți. Și eu vă iubesc pe voi și vă mulțumesc din toată inima pentru că ați fost lângă mine”, a spus Moroșanu după partidă, scrie sport.ro.

Cătălin Moroșanu, la un pas să fie făcut KO

Meciul împotriva lui Daniel Sam nu a fost deloc ușor. În prima repriză, românul a fost pus la podea de englez, cu o lovitură de genunchi în ficat. Românul a rezistat și și-a revenit în următoarele două runde. L-a doborât de trei ori pe Sam, însă nu l-a făcut KO.

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre cât de greu i-a fost să se întoarcă în ring după Ferma. Ce zice de o luptă cu Daniel Ghiță

Moroșanu a câștigat la puncte, la fel ca adversarul său în urmă cu trei ani.

Cătălin Moroșanu: „Este ultimul meu meci în România”

Moroșanu a făcut un anunț dureros, care i-a surprins pe cei care nu sunt la curent cu programul său. Sportivul român s-a retras din galele din România, urmând ca de acum încolo să lupte doar în străinătate.

„Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în România. Mă bucur că am luptat aici în Ardeal alături de voi”, a spus, cu lacrimi în ochi, luptătorul de K1.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni