• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vica Blochina, declarații în exclusivitate despre noul iubit. Cum o răsfață bărbatul

Vica Blochina, declarații în exclusivitate despre noul iubit. Cum o răsfață bărbatul

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea La Măruță, unde a vorbit despre accidentul rutier în care a fost implicată în urmă cu o săptămână.

Blonda a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău și a leșinat la volan. Vica a intrat cu bolidul ei de lux într-o altă mașină, iar pagubele sunt însemnate. 

„Eram pe drum, de la birou, și conduceam în București. Mi s-a făcut rău, eram și cu asistenta mea și mi s-a făcut rău. I-am zis eu nu mai văd. S-a făcut negru, nu am mai văzut nimic în fața ochilor. Am vrut să trag mașina pe dreapta și am intrat într-un domn, care a fost foarte drăguț oricum. I-am bușit mașina omului. I-am făcut-o praf și mi-am zgâriat și eu mașina. Mă doare inima, că era nou-nouță”, a povestit Vica în emisiune. 

Blonda a spus că în aceea perioadă era certată cu iubitul ei, dar când acesta a auzit de accident a căutat-o imediat. “A venit, mi-a adus flori. Mi-a arătat că îi pasă de mine și mi-a spus că mă duce într-o minivacanță”, a mai spus Vica.

Chiar dacă nu a vrut să dea prea multe detalii despre noul bărbat din viața ei, Vica Blochina l-a descris ca fiind: "haios, generos și foarte frumos". Iubitul i-a interzis vedetei să mai poarte ținute sexy la TV, iar aceasta s-a conformat de dragul lui. "Mi-a spus că nu mă mai plimbă cu avionul", a glumit Vica.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram Vica_blochina

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni