• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vichi Răileanu, despre viitorul soț, pe care l-a găsit pe o aplicație de dating

Vichi Răileanu, despre viitorul soț, pe care l-a găsit pe o aplicație de dating

Vichi Răileanu și-a găsit iubirea pe internet, pe o aplicație de dating, iar acum planifică și căsătoria.

La Măruță, a vorbit cu sinceritate despre relația ei:

"Sunt fericită, sunt normală (...) Nu pot să zic că trăiesc o poveste extraordinară, cum își imaginează oamenii din afară, e foarte mișto, dar e foarte normal. Oamenii din afară, când se uită la noi își imaginează această poveste din filme și vezi, Doamne, mare explozie, marele bum, da, sunt foarte îndrăgostită, dar este ceva normal."


"Ne-am cunoscut pe o aplicație de dating, am fost încurajată de două prietene foarte bune să îmi fac aplicația asta, nu că aș avea neapărat ceva împotrivă, am făcut-o ca să le închid gura și am dat de el foarte repede, ne-am cunoscut după câteva zile și de atunci practic suntem împreună. Acum facem doi ani. Nu mă așteptam să găsesc pe o aplicație partenerul, am zis că ies la un date și atât. E foarte normal, e muncitor, e un om serios, cu care eu rezonez foarte bine, e și puțin nebun, dar în doza aia sănătoasă, eu cred că sunt puțin mai sărită de pe fix decât el. (...) Locuim împreună de aproape un an deja. (...) Cererea în căsătorie a fost la Paris, restul nu îl spun, îl țin pentru noi, mai frumos de atât nu cred că putea să fie."


Victoria Răileanu a divorțat de Conrad Mericoffer, iar acum doi ani l-a întâlnit pe Adrian Ștefănescu și de atunci au o relație care o împlinește. Inițial, cei doi și-au ținut relația departe de ochii presei, dar acum vedeta postează pe Instagram fotografii alături de acesta și vorbește despre iubirea ei. 

FOTO: FACEBOOK VICHI RĂILEANU/ cAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni