• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a raspuns Victor Slav la intrebarea "Mai ai incredere in Bianca?" Adevarul despre mesajele dintre el si Anda Adam

Cum a raspuns Victor Slav la intrebarea "Mai ai incredere in Bianca?" Adevarul despre mesajele dintre el si Anda Adam

Cum a raspuns Victor Slav la intrebarea "Mai ai incredere in Bianca?" Adevarul despre mesajele dintre el si Anda Adam

Jurnalistii pe monden invitati in emisiunea "La Maruta" au comentat informatiile potrivit carora Victor Slav ar fi avut o legatura cu Anda Adam in timpul casatoriei cu Bianca Dragusanu. Dovada ar fi peste 100 de SMS-uri schimbate intre cei doi, mesaje care au aparut in presa.

"Ti-ai luat hainele de la ea?", "Esti tu foarte panicat. Pana acum, de doua luni, nu simtea ea (Bianca)?", "Vrei sa vin la tine, sa raman la tine peste noapte?", i-a scris Anda lui Victor.

"Bianca nu-i acasa", i-a raspuns el la un moment dat. Acestea sunt doar cateva din mesajele schimbate intre Victor si Anda.


Victor Slav a intrat in legatura prin telefon si a tinut sa precizeze ca mesajele aparute nu ii apartin nici lui, nici Andei Adam. "Sunt siderat de ce se intampla. Nu sunt mesajele mele si nici ale Andei Adam. Ati verificat aceste mesaje? Ati verificat daca acel Facebook este al meu?", a intrebat Victor, revoltat. "Eu sunt un om cu coloana vertebrala. Daca era adevarata relatia dintre mine si Anda eu mi-o asumam. Eu m-am despartit de Anda de 6 ani si ne-am separat de comun acord. Nu s-a pus niciodata problema unei impacari intre noi doi." a adaugat prezentatorul.

Victor a explicat si de ce a asteptat trei saptamani pentru a face demersurile pentru divort. "La notar nu se poate divorta pe loc. Am asteptat trei saptamani sa depun actele pentru ca s-au intamplat niste lucruri despre care nu vreau sa vorbesc. In momentul in care am cazut de acord, am fost si am bagat actele de divort. La notar nu poti sa mergi decat de comun acord", a declarat Victor Slav in emisiunea lui Catalin Maruta.

Satul de speculatii, unul dintre invitatii "La Maruta" s-a hotarat sa il intrebe direct: "Ca om, ca barbat, mai ai incredere in sotia ta, adica in Bianca?". Fara sa stea pe ganduri, Victor a dat un raspuns ferm. "Nu, si am spus asta si la primul interviu", a spus el, facand referire la primul interviu pe care l-a dat emisiunii lui Maruta de cand a aflat ca a fost inselat si in care a spus ca Bianca este "viitoarea lui fosta sotie".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni