VIDEO Câștigătorul Vocea României, Bogdan Ioan, concert tribut în memoria lui Michael Jackson

21 Martie 2019, 16:30

VIDEO Câștigătorul Vocea României, Bogdan Ioan, concert tribut în memoria lui Michael Jackson
Autor: Redactia

Bogdan Ioan a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a povestit despre planurile sale de viitor și ne-a oferit câteva informatii despre concertul pe care vrea să-l faca pe 10 august în memoria lui Michael Jackson 


Alma Boiangiu:"Oamenii ne-au trimis o energie foarte frumoasă dupa ce s-a terminat concursul, s-au ivit concerte noi, oportunități noi"
Concursul Vocea Romananiei le-a schimbat viața și au apărut noi oportunități pe plan muzical. Cei doi au păstrat legătura cu mentorii lor de la Vocea României și chiar sunt posibile colaborări cu aceștia.
 
Bogdan Ioan, câștigătorul de la Vocea României organizează un tribut pentru Michael Jackson pe data de 25 iunie când se implinesc 10 ani de la moartea artistului, iar spectacolul va avea loc în București.  Pentru finaliștii de la Vocea Romaniei a fost ca o rampă de lansare pentru visurile lor și pentru tot ce și-au propus. 
 
Cei doi au venit cu sfaturi constructive pentru următorii concurenți care își doresc să participe la Vocea Romaniei.
Bogdan Ioan:"Este o șansă foarte mare pentru oricine ar vrea să se facă cunoscut și sfatul meu este să nu aveți emotii, nu aveți absolut nimic de pierdut."
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies