• PRO TV
  • VIDEO Cătălin Moroșanu e mare cântăreț. Luptătorul K1 face senzație cu vocea lui

VIDEO Cătălin Moroșanu e mare cântăreț. Luptătorul K1 face senzație cu vocea lui

VIDEO Cătălin Moroșanu e mare cântăreț. Luptătorul K1 face senzație cu vocea lui

Cătălin Moroșanu a lăsat-o mai moale cu bătaia, dar și-a descoperit alte abilități. Luptătorul K1 o dă pe cântat de fiecare dată când se ivește o ocazie.

Adversarii săi din ring îi spun că s-a cam înmuiat de când participă la show-uri de divertisment, dar Moroșanu nu pare afectat de „înțepăturile” lor. Luptătorul și-a redescoperit plăcerea de a cânta, la FERMA, unde a făcut duet cu Jorge. Cei doi au cântat o piesă macedonească, spre deliciul Ioanei Filimon, fostă Miss România.

Cătălin Moroșanu nu se află la prima experiență muzicală. În 2015, după ce a câștigat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO TV, luptătorul a scos o melodie împreună cu Dorian Popa și Ruby. Piesa „Lasă cucu-n pace”, scrisă de What’s UP și Kio, pe muzica lui What’s UP și Matteo, a fost construită în jurul câtorva expresii și vorbe de duh pe care Moroșanu le-a rostit în timpul probei „Îngropat de viu” a show-ului filmat în jungla africană. 

Citește și: Cătălin Moroșanu se antrenează la FERMA pentru confruntarea cu Daniel Ghiță

Melodia a fost inspirată de „balada cucului”, încropită de Moroșanu în timp ce se afla într-o groapă plină cu șobolani. Imediat după încheierea show-ului, când finaliștii erau pe aeroport și se întorceau în România, Ruby a început să fredoneze o linie melodică folosind replica lui Moroșanu: „Lasă cucu-n pace”.

Piesa a beneficiat și de un videocplip, care a strâns 34,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Efectiv erau şobolani pe cucul meu şi începeau să roadă la cucul meu. Efectul ăla psihologic că îţi roade la prohab te disperă, frate! Şi cucul la un bărbat e cel mai de preţ lucru pe lumea asta, nu? Vă vine să credeţi că eu am cântat? Cred că am repetat de 50 de ori, frate, în aceeaşi poziţie. A trebuit să dansez, iar la un moment dat trebuia să fac playback, fără muzică”, a povestit la vremea respectivă Moroșanu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni