• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vloggerița Mimi, despre relația ei cu Sebastian Dobrincu. Tânărul are 22 de ani și este milionar în Statele Unite

Vloggerița Mimi, despre relația ei cu Sebastian Dobrincu. Tânărul are 22 de ani și este milionar în Statele Unite

Pe numele ei real Mihaela Pantea, Mimi este cu siguranță una dintre cele mai urmărite personaje din online-ul românesc. Tânăra se află printre cei opt influenceri români nominalizaţi la E! People's Choice Awards 2020.

Mihaela a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, unde a povestit cele mai recente evenimente din viața ei. Tânăra și-a exprimat emoțiile vizavi de nominalizarea ei pentru E! People's Choice Awards 2020, spunând că își dorește foarte mult să câștige. Anul trecut, câștigătoarea competiției, pentru România, a fost Adelina Pestrițu.

Pe Instagram, Mihaela este cunoscută cu username-ul @mimimp și are peste 1 milion de urmăritori. La rândul lui, iubitul Mihaelei, Sebastian Dobrincu se bucură de milioane de dolari în cont. După ce a ezitat de câteva ori, Mihaela a recunoscut că formează un cuplu cu tânărul român, care s-a mutat în Los Angeles și la 22 de ani are deja o afacere profitabilă, fiind atreprenor în tehnologie.  ”E un băiat extraordinar. Da, suntem într-o relație”, a recunoscut Mimi. 

Urmărește în materialul video de mai sus alte detalii interesante despre Mimi și Sebastian Dobrincu. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni