• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Daniel Ciurea, o voce sensibilă care a întors toate scaunele cu piesa "Jealous"

Vocea României, sezonul 10: Daniel Ciurea, o voce sensibilă care a întors toate scaunele cu piesa "Jealous"

Daniel Ciurea are 18 ani și vine din Chișinău, iar pasiunea pentru muzică l-a urmărit de mic copil, în ciuda faptului că a încercat să renunțe la această pasiune din cauza lipsei timpului.

Pe lângă muzică, Daniel lucrează și ca agent comercial în compania familiei, o afacere ce constă în comerțul de produse cu uz caznic. Recunoaște că talentul l-a moștenit de la ambii părinți, iar piesa interpretată, "Jealous", a fost aleasă la insistențele mamei sale.

Emoționați de alegerea tânărului au fost și cei patru antrenori, care s-au întors și au luptat pentru a-l atrage pe Daniel în echipa lor.

"Eu cred că ai foarte multe ingrediente, am auzit rock, am auzit o voce care poate să sensibilizeze, mi-ar placea la un moment dat să te îmbrac în straie românești, la figurat, nu la propriu. Adică să-ți dau și o piesa românească, mi-ar placea să fac foarte multe chestii cu tine în acest concurs. Și cred că tu ești concurentul acela cu care pot să creez momente unice (...)", a spus Irina, în încercarea de a-l coopta în echipa ei.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentului și decizia sa

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni