• PRO TV
  • Zoe Kravitz, scene incendiare în noul serial High Fidelity

Zoe Kravitz, scene incendiare în noul serial High Fidelity

Zoe Kravitz, scene incendiare în noul serial High Fidelity

Zoe Kravitz este una dintre cele mai dezinhibate actrițe de la Hollywood și nu are probleme cu nuditatea. Fiica lui Lenny Kravitz a pozat adesea goală sau topless: de exemplu, în 2018, aceasta a apărut fară haine pe coperta Rolling Stone, iar anul trecut in Elle.

Mai nou, actrița își arată corpul sexy în câteva scene incendiare în care apare în High Fidelity. Complet goală sau în lenjerie intimă sexy, Zoe apare în scene interzise minoilor alături de partenerii ei din serial.

Cu o mamă ca Lisa Bonet și un tată ca Lenny Kravitz, nu ai cum să nu arăți bine. În ciuda părinților ei celebri, la care îl mai adaugăm și pe tatăl “vitreg” Jason Momoa, Zoe Kravitz a reușit să își facă singură un nume în showbiz.

Koe Kravitz este căsătorită cu actorul Karl Glusman. Vedeta a mărturisit că o prietenă i-a făcut cunoștință cu actualul ei soț. “Mă bucur că nu ne-am cunoscut prin intermediul unei aplicații sau pe platoul unui film. Un amic al meu știa că vreau să întâlnesc pe cineva, nimic serios, doar așa, pentru sex, și l-a adus pe Karl. Am simțit instant ceva”, a povestit Zoe în British Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUTAKE 4 : Taxi !

O postare distribuită de Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) pe

Zoe Kravitz a spus într-un interviu că faptul că a crescut cu doi părinți celebri a făcut-o să fie „foarte nesigură” pe ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) pe

„Să am părinți atât de cool m-a făcut să cred că eu nu voi fi niciodată astfel. În adolescență mi-a fost foarte greu să învăț să accept că eu nu voi fi niciodată la nivelul lor și că voi fi mereu în umbra lor”, a spus ea.

Vezi mai multe imagini din serial in GALERIA FOTO de mai jos.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni