• PRO TV
  • A murit rapperul Takeoff din trupa Migos, la 28 de ani! Artistul a fost împușcat în cap

A murit rapperul Takeoff din trupa Migos, la 28 de ani! Artistul a fost împușcat în cap

A murit rapperul Takeoff din trupa Migos, la 28 de ani! Artistul a fost împușcat în cap

Unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din întreaga lume, Takeoff, pe numele său real Kirshnik Khari Ball, a murit pe data de 1 noiembrie 2022, la vârsta de 28 de ani. Artistul făcea parte din celebra trupă „Migos”.

Takeoff a fost împușcat în cap noaptea trecută, în jurul orei 2:30, atunci când mai mulți oameni au alertat autoritățile cu privire la tragicul eveniment. Rapperul se afla la 810 Billiards & Bowling Huston, alături de unchiul și colegul său de trupă, Quavo, potrivit TMZ.com.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupul artistului plin de sânge și nu au mai putut decât să constate decesul. În timpul împușcăturilor, alți doi oameni au fost răniți și transporați de urgență la spital. Momentan, nu există informații despre starea lor de sănătate.

Pe Twitter, prietenii și admiratorii i-au adus un omagiu regretatului rapper. „Îmi amintesc că Takeoff a fost un tip foarte cu picioarele pe pământ”, a scris boxerul Chris Eubank Jr. „Nu pot să cred că trebuie să spun asta din nou despre o altă tânără vedetă de culoare ucisă fără motiv, ceva chiar trebuie să se schimbe în industrie."

Sursă foto: Takeoff/instagram, Profimedia

VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni