• Emisiuni
  • La Măruță
  • Amintiri din tinerețe și surprize pentru Domnu' Dan! Ce i-a pregătit Cătălin Măruță

Amintiri din tinerețe și surprize pentru Domnu' Dan! Ce i-a pregătit Cătălin Măruță

Daniel Pavel, cunoscut de publicul larg pentru rolul său de prezentator al emisiunii Survivor România, a fost prezent în platoul lui Cătălin Măruță alături de frumoasa lui iubită. Acesta a avut parte de o mulțime de surprize din partea simpaticului prezentator!

Daniel Pavel, sau cum îi spune toată lumea „Domnu' Dan”, a avut parte de o mulțime de momente plăcute în cadrul emisiunii „La Măruță”. El a venit acompaniat de frumoasa lui iubită, care i-a zâmbit pe tot parcursul transmisiunii în direct. Deoarece se apropie ziua lui de naștere, Cătălin Măruță i-a pregătit mai multe surprize.



Înainte ca Daniel Pavel să se bucuure de surprizele pregătite de moderator, el cu Ana Maria Pop au vorbit despre începuturile relației. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, chiar de ziua prezentatorului, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Ne-am întâlnit la petrecerea VIVA!. Nu voiam să merg acolo, nu eram într-o formă psiho-emoțională să intru în ring, că este un ring social acolo. Din cerc în cerc de prieteni ne-am adunat cei mai apropiați. Eu, fană Survivor i-am transmis aprecierea mea pentru că mi-a plăcut foarte mult ce era acolo. O lună-două am vorbit ca prieteni, apoi a izbucnit ceva. Deși când izbucnește focul repede, pare de paie, dar al nostru a fost de tabără”, au declarat cei doi.

VEZI MAI MULTE DETALII ȘI SURPRIZELE PENTRU PREZENTATORUL SURVIVOR ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni