• PRO TV
  • Andra, despre infidelitate și gelozie în relația cu Cătălin Măruță: "Mici gelozii întotdeauna sunt"

Andra, despre infidelitate și gelozie în relația cu Cătălin Măruță: "Mici gelozii întotdeauna sunt"

Andra, despre infidelitate și gelozie în relația cu Cătălin Măruță: "Mici gelozii întotdeauna sunt"

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Împreună de aproape două decenii, cei doi au o relație frumoasă și sănătoasă din care au rezultat doi copii superbi. Însă, la fel că în toate cuplurile, există momente când apare și gelozia. Iată ce spune Andra despre asta!

În anul în care Andra împlinește 15 ani de mariaj cu Cătălin Măruță, aceasta a vorbit într-uninterviu pentru Viva despre relația lor, infidelitate și cum gestionează micile gelozii:"

"Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta.", a început prin a spune Andra.

Întrebată dacă acceptă trădarea, Andra a recunoscut că fidelitatea absoluta într-o căsnicie este importanta pentru ea, în ciuda faptului că oamenii pot avea mici momente de slăbiciune. Artista consideră că aceste probleme trebuie discutate în cuplu sau cu un psiholog pentru a depăși impasul.

"Da, eu cred în asta (n.r în fidelitatea absolută). În viața unui om, pe de altă parte, dacă vorbim despre relații de zeci de ani, sigur sunt și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu cred că ele duc neapărat la infidelitate. Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi".

Când vine vorba de gelozie, Andra recunoaște că exista momente în care îl tachinează pe Cătălin pe acest subiect și nu îi place să vadă alte femei flirtând cu el:

"Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez."

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni