• PRO TV
  • Cabral a surprins imagini cu furtuna tropicală Fiona, care a lovit și Republica Dominicană

Cabral a surprins imagini cu furtuna tropicală Fiona, care a lovit și Republica Dominicană

Cabral a surprins imagini cu furtuna tropicală Fiona, care a lovit și Republica Dominicană

Uraganul Fiona a lovit duminică Puerto Rico, iar astăzi a cuprins și Republica Dominicană. Cabral a postat imagini cu ravagiile produse de furtuna tropicală și a dat mai multe detalii. Pezentatorul PRO TV a plecat în această țară, împreună cu Adela Popescu, la filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. 

Cabral a fost martorul dezastrului produs de uraganul Fiona. Prezentatorul a postat și o imagine în care se poate observa țigla spartă, smulsă de pe acoperișul casei în care locuiește. 
 

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut.Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore...A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate... apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi... a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da' ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag...Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi... s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a povestit Cabral.

Mai mulți internauți au răspuns la postarea prezentatorului: 

„Daca poți, ține-ne și pe noi la curent. Sper ca totul să fie bine, iar Fiona, cât mai calmă”;

„Toate gândurile bune și toată susținerea noastră pentru voi. Ținem pumnii să fiți bine toți și asta să rămână doar o amintire de povestit peste ani, nepoților. Vă îmbrățișăm cu mare drag”; 

„Aveți grijă de voi !Să vă întoarceți acasă, bine ,sănătoși!”, sunt doar câteva dintre mesajele oamenilor. 


Sursă foto: Facebook/ Cabral

Vezi și: Interviul oferit Andreei Esca de Alteța Sa Regală, Prințul de Wales



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni