• PRO TV
  • Cât a costat-o pe Bianca Drăgușanu petrecerea fiicei sale. Sofia a avut parte de o zi de naștere fabuloasă

Cât a costat-o pe Bianca Drăgușanu petrecerea fiicei sale. Sofia a avut parte de o zi de naștere fabuloasă

Cât a costat-o pe Bianca Drăgușanu petrecerea fiicei sale. Sofia a avut parte de o zi de naștere fabuloasă

Bianca Drăgușanu a sărbătorit recent ziua fiicei sale, Sofia, care a împlinit 6 ani, iar petrecerea dată în cinstea ei a fost una de milioane. Fabuloasa a fost și suma plătită pentru aceasta.

Pentru ziua de naștere a fiicei sale, pe care o are cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu nu s-a zgârcit și a organizat o petrecere în aer liber, pe lacul Snagov, la care au luat parte în jur de 60 de invitați.

Nu au lipsit baloanele, cadourile, muzica bună, torturile și prăjiturile, dar nici ținutele spectaculoase, pe care fosta asistenta TV le-a creat special pentru ziua fiicei sale.

 De asemenea, Bianca Drăgușanu a închiriat bărci pentru invitați, a chemat un magician pentru a-i distra  pe cei mici și le-a oferit copiilor și un spațiu de joacă, amplasând un tobogan gonflabil. Toate acestea au costat-o pe vedetă în jur de 6.000 de euro.

Deși Victor Slav a lipsit de la ziua fiicei sale, Bianca Drăgușanu l-a avut aproape pe Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Cei doi s-au lăsat fotografiați împreună.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni