Ce se ascunde in telefonul Geaninei din "Las Fierbinti". Pozele la care doar prietenii au acces

Ce se ascunde in telefonul Geaninei din "Las Fierbinti". Pozele la care doar prietenii au acces
Citeste mai mult despre: Geanina, Las Fierbinti, poze,
Data: 12 Martie 2015

George Buhnici a invitat-o in editia de vineri a emisiunii iLikeIT pe Anca Dumitra – cea care da viata indragitului personaj Geanina din „Las Fierbinti”

In viitor nu va mai trebui sa ne pricepem la internet si tehnologie. Toate lucrurile vor putea fi folosite cu puterea gandului. Pana atunci mai este insa cale lunga pentru ca in prezent lumea se imparte intre utilizatori fericiti si persoane... atehnice. George Buhnici incearca sa converteasca insa cat mai multi la noutatile din internet si tehnologie. Inclusiv pe invitata sa, Anca Dumitra, alias Geanina din „Las Fierbinti”.

Tara o arde iar pe comedie! Miercuri si Joi, de la 21:30, la ProTV ai noi episoade din "Las Fierbinti"! Nu rata!

Sa fie oare adevarat ca toate fetele se declara atehnice ca sa le dea posibilitatea fetelor sa le ajute? Anca pare sa se impace bine cu tehnologia, dupa cum a demonstrat in direct la iLikeIT. Dovada faptul ca telefonul ei deja nu mai are baterie la 8 dimineata.

Anca Dumitra recunoaste ca aplicatia pe care o foloseste cel mai des este Facebook, unde strange sute si mii de like-uri. A postat, de altfel, o poza cu George Buhnici imediat ce s-a terminat emisiunea.

 

Insa vedeta din „Las Fierbinti” mai are instalate si aplicatii de modificat poze, de taxi, de banking, calendarul ortodox si , nu in ultimul rand, Instagram. Aici posteaza pozele la care numai prietenii ei au acces. Mai are insa si alte secrete ascunse in telefon, pe care le puteti descoperi dand play la video.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies