• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano adoptă cultura bro și își aduce aminte de anii tinereții, în seara aceasta, în Las Fierbinți

Celentano adoptă cultura bro și își aduce aminte de anii tinereții, în seara aceasta, în Las Fierbinți

Celentano adoptă cultura bro și își aduce aminte de anii tinereții, în seara aceasta, în Las Fierbinți

 

 

 

Celentano adoptă cultura bro, se întoarce la tinerețea cu haine din jeans și muzică pop și vrea să își trăiască anii nebuni ai studenției. Îi lipsește „tinerețea pe care nu a avut-o: pe discoteci, pe studenție, pe nopți pierdute, pe băiețeală". Povestește cu nostalgie și lux de amănunte despre anul în care era aproape să intre la facultate, dar s-a luat cu altele și a uitat. El îi spune lui Firicel: „În capul meu este două voci și una are vocea lu' soacră-mea”. Care este vocea ce l-a motivat pe Celentano să traiască viața de student aflăm în seara aceasta, de la 20:30,  în Las Fierbinți. 

 

Giani se deghizează în bătrân și devine nenea Giani, ultima lui super idee. Plănuiește să ajungă la azil și să facă bani de pe urma bătrânilor de acolo. În plus, aranjează cu Dorel să-i plătească chirie și să se multe în locul lui cât timp este la azil. 

 

Robi nu mai vrea femei în viața lui, așa că a decis să facă un copil singur. Pentru a se pregăti să-l crească, exersează pe Mihăiță, o păpușă pe care o îngrijește de trei zile. Dalida se implică și ea în jocul lui și ajung să se lupte pentru bebelușul de plastic. Cine va fi învingător vedem de la 20:30.

 

Noul sezon al serialului este disponibil și pe voyo.ro.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni