Celentano din Las Fierbinți, un nou discurs memorabil: „Dacă n-ai școală, te-ai nenorocit pe viață!”


	Celentano din Las Fierbinți, un nou discurs memorabil: „Dacă n-ai școală, te-ai nenorocit pe viață!”
Autor: Diana Oprea
Data: 09 Februarie 2023
Cel mai iubit serial din țară: Las Fierbinți! a revenit pe micul ecran, cu cel de-al 22-lea sezon. În această seară, milioane de români au urmărit întâmplările amuzante din cel mai cunoscut sat din România. Un moment savuros a fost oferit de către Celentano.

Personajul Celentano, din Las Fierbinţi, interpretat de actorul Adrian Vâncică, a revenit joi seară cu un nou monolog de senzaţie, de data aceasta pe tema învățământului. Prietenul lui Firicel reflectează asupra sistemului și spune cu ce nu este de acord: 

„Școală trebuie să faci acum, când ești mare, la 40-50 de ani când, într-adevăr, cu capul tău ți-ai da seama că dacă nu ai școală, te-ai nenorocit pe viață. Păi școală dacă faci de mic, capeți niște obiceiuri proaste, cum ar fi să strângi bani pentru lucruri de care nu ai nevoie. Bă, eu înțeleg, toți muncim, dar puțini facem ce trebuie”. 

Firicel: Adică tu vrei să spui că școala nu e bună așa cum e acum?

Celentano: „Bă, tu ai dat bani să mergi la școală?”

Firicel: Nu!”

Celentano: Bun. Ce-ai învățat tu în școala aia? Firicel, tu ești o investiție extraordinar de proastă. Cu tine școala a pierdut bani degeaba. La câți bani a băgat în c..u tău, mai bine îi băga la păcănele și erau mai mari șansele de câștig. Ție din prima trebuia să-ți dea ciocanul în mână și să spună lasă-ne în pace. Tu, când era chimia, fizica, istoria, tu erai în curtea școlii, băteai mingea. Asta zic, la școală trebuie pus unul care are nas, are ochi, se pricepe la copii. Cum au intrat ăștia în curtea școlii, să zică: pac, m-ați scanat. Bravo mă ție, ești foarte bun, du-te înăuntru, fă carte! S-a uitat la tine: aa, tu du-te și fă mușchi și bate cuie. 

Vezi mai jos momentul integral: 

Sursă foto: arhiva PRO TV, captură video
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies